Private account

Do you already have an account? Login now

Prices

Days 30
Prices from 1.495 DKK

Prices is excluding VAT

Fill in

Do you already have an account? Login now

Reset your password below

Back to login
loading

Sort

Zipcode/City

Sort by

By industry

Vacancies

  • Triaba

   29. Feb

   Tjen penge på spørgeundersøgelser!

   Ønsker du at tjene penge imens du er på farten, eller er hjemme? Så tilmeld dig hos Triaba, og svar på nogle spørgeundersøgelser. Du får op til 40 kr pr. undersøgelse. Beløbets størrelse afhænger af længden på spørgeskemaet.

   1. Start med at tilmelde dig Triaba
   2. Downloaded denne app: OpinionApp
   3. Login via appen og start med at tjene penge

   Meld dig ind i dag!

   Read more
  • Loggershut

   29. Feb

   Vil du gerne tjene penge på din Instagram konto, og kan sige ja til nedenstående, så er dette lige jobbet for dig: 

   • Du har mindst 500 følgere på din Instagram konto
   • Din Insta profil er troværdig
   • Du har en god dialog med dine følgere
   • Du vil gerne tjene penge via din Instagram konto

   Har du en god ven eller veninde, der har en Instagram kanal, der passer til ovenstående, så må du meget gerne dette jobopslag.

   Der er mange fordele for dig ved at bruge Loggershut.dk til at komme i kontakt med virksomhederne. Det er gratis for dig, og du kan til enhver tid selv vælge, hvilke services eller produkter, som du ønsker at reklamere for. Det er muligt for dig at slette din Loggershut konto, på hvilket som helst tidspunkt, som du eventuelt ønsker det. Du kan se flere fordele på Loggershut.dk

   Virksomhederne som kan kontakte dig, bliver vejledt i, hvordan man må lave markedsføring via dig og Instagram.

   Hvordan ansøger jeg?

   Klik på den grønne ansøgningsknap nedenfor, og tilmeld dig som influencer på Loggershut.dk. I forbindelse med at du laver en profil på Loggershut.dk, vil du blive bedt om at give nogle ikke følsomme oplysninger, herunder links til din Instagram konto, og links til andre sociale medier, hvis du gerne - ud over Instagram - eksempelvis vi bruge din blog eller YouTube til at tjene penge på.

   Ansøgningsproces

   Så snart du har tilmeldt dig som influencer på Loggershut vil vi screene din profil på de sociale medier. 

   Hvis du har en privat Instagram konto, eller fået falske følgere via #hagstags eller lignende, så behøver du ikke at søge, for så kommer du ikke igennem vores kvalitetssikring.

   Omvendt har du en god profil, så bliver du naturligvis godkendt, og virksomhederne kan derefter henvende sig til dig, så du kan begynde at reklamere for virksomhedens produkter, og på den måde have et job og tjene penge.

   Read more
  • 7-Eleven

   29. Feb

   ER DU SERVICEMINDET, IMØDEKOMMENDE OG SELVSTÆNDIG?

   Vi søger dig, der kan lide at møde mange mennesker og give kunderne en god service, så det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder i butikken.

   VI TILBYDER DIG:

   Vi kan tilbyde dig et fritidsjob.

   Uanset hvad du søger, bliver du hos os en del af et stærkt brand og convenience-kæde, som er verdensførende indenfor food-innovation, bæredygtighed og dyrevelfærd.
   Selvom vi er meget resultatorienterede, er det vigtigt for os at det er sjovt at være på arbejde, du kan derfor også se frem til at blive en del af et godt team med glade og fleksible kollegaer. En arbejdsplads hvor vi arbejder både for og med hinanden.

   ARBEJDSOPGAVER

   Sammen med dine søde og dygtige kollegaer, vil du få mulighed for at tage ansvar for at skabe den gode butiksoplevelse, både direkte overfor kunderne i service-øjeblikket, men også ved at optimere vores fysiske butiksrammer gennem trimning og opfyldning af varer. Vores ansatte er en vigtig del af den daglige drift, da der løbende skal tilberedes frisk mad af høj kvalitet, foretages lettere rengøring og kvalitetskontrol, og vi har stor tillid til at vores ansatte yder et godt og selvstændigt stykke arbejde i løbet af deres vagt.

   SØG JOBBET I DAG:

   Klik på den grønne ansøgningsknap, som du ser nedenfor, for at se vores ledige stillinger.

   Find det job, du gerne vil søge - eller upload dit CV/ansøgning i vores CV-datavas, hvis du ikke lige finder et job i dit område.

   Read more
  • 7-Eleven

   29. Feb

   ER DU SERVICEMINDET, IMØDEKOMMENDE OG SELVSTÆNDIG?

   Vi søger dig, der kan lide at møde mange mennesker og give kunderne en god service, så det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder i butikken.

   VI TILBYDER DIG:

   Uanset hvad du søger, bliver du hos os en del af et stærkt brand og convenience-kæde, som er verdensførende indenfor food-innovation, bæredygtighed og dyrevelfærd.
   Selvom vi er meget resultatorienterede, er det vigtigt for os at det er sjovt at være på arbejde, du kan derfor også se frem til at blive en del af et godt team med glade og fleksible kollegaer. En arbejdsplads hvor vi arbejder både for og med hinanden.

   ARBEJDSOPGAVER

   Sammen med dine søde og dygtige kollegaer, vil du få mulighed for at tage ansvar for at skabe den gode butiksoplevelse, både direkte overfor kunderne i service-øjeblikket, men også ved at optimere vores fysiske butiksrammer gennem trimning og opfyldning af varer.
   Vores ansatte er en vigtig del af den daglige drift, da der løbende skal tilberedes frisk mad af høj kvalitet, foretages lettere rengøring og kvalitetskontrol, og vi har stor tillid til at vores ansatte yder et godt og selvstændigt stykke arbejde i løbet af deres vagt.

   SØG JOBBET I DAG:

   Klik på den grønne ansøgningsknap, som du ser nedenfor, for at se vores ledige stillinger.

   Find det job, du gerne vil søge - eller upload dit CV/ansøgning i vores CV-database, hvis du ikke lige finder et job i dit område.

   Du kan også sende en uopfordret ansøgning til job@7-Eleven.dk - husk at skrive hvor i landet du søger!

   Read more
  • Job Squad

   29. Feb

   Kundeservicemedarbejder søges til Zalandos kundeservice på Kreta!

   Trænger du til nye oplevelser? Drømmer du om at bade i et lunt hav og nyde uendelige solnedgange? Her har du muligheden for at arbejde i lækre, solrige omgivelser!

   Kreta er en drømmedestination for mange - og med god grund. Øen byder på fine strande, uendelige mængder tzatziki og moussaka, en sød befolkning og selvfølgelig masser af aktiviteter og seværdigheder. 

   Om arbejdet:

   Du vil beskæftige dig med kundesupport bestående af indgående telefonopkald, e-mails og chats. Her skal du assistere til løsninger af mulige kundeproblemer: det kan spænde vidt og gælde alt fra udfordringer med ordrer, leveringer, betalinger, reklamationer o.lign. Det vigtigste er at du kan gøre det på en hurtig, engageret og lærerig måde, så kundens problemer løses enkelt og ukompliceret.  

   Vi tilbyder dig:

   • Betalt fly til Kreta, Chania
   • Betalt indkvartering i hele ansættelsesperioden 
   • 14 månedslønninger om året (2 bonuslønninger)
   • Bonus- og kommissionsmuligheder udover grundlønnen
   • Nordisk ledelse
   • Personlig udvikling og udviklingsmuligheder inden for virksomheden
   • Personaleaktiviteter, arrangementer og et fantastisk aktivitetsrum med fitnesscenter, bordtennisbord og TV

   En arbejdstid på 8 timer pr. dag. Disse placeres mandag til fredag i tidsrummet mellem kl. 08.00-20.00. I weekenderne placeres arbejdstiden mellem kl. 11:00-19:00.

   Du kommer til at arbejde med opstillede mål, hvor du blandt andet bliver vurderet på taletid og kundetilfredshed.

    

   Det er let at få mere information ved at udfylde nedenstående formular. 

   Så bliver du kontaktet at Job Squad, der står for udvælgelsen af ansøgerne:

   [kontakt-form-b2b]

    Vi leder efter dig som:

   • Er mindst 18 år gammel
   • Er flydende i dansk (tale og skrift) og har gode engelskkundskaber.
   • Har grundlæggende computerfærdigheder
   • Er serviceorienteret, professionel og grundig - men også ansvarlig, målrettet, god til at håndtere stress og en problemløser
   • Er fleksibel, tilgængelig og klar til at arbejde her i mindst 12 måneder

   Vil du realisere din drøm om at bo og arbejde i udlandet - benyt lejligheden og indsend din ansøgning i dag.

   Du ansøger jobbet ved at klikke på den grønne knap nedenfor.

   Read more
  • Job Squad

   29. Feb

   Bliv en del af vores passionerede kundeserviceteam hos Booking.com i Sofia, Bulgarien! Betalt relocation

   Drømmer du om nye udfordringer? Nu har du chancen for at prøve kræfter af med et job i udlandet ved at søge denne super spændende stilling! 

   Sofia, som er hovedstaden i Bulgarien, er en fortryllende by, der kombinerer historie, kultur og modernitet på en enestående måde. Dens charme ligger i det spændende mix af gamle bygninger, smukke parker og pulserende byliv. Sofia er kendt for sine åbne grønne områder, der tilbyder en dejlig flugt fra byens travle rytme.

   Alt i alt byder Sofia på en unik livsstil, hvor historie, natur og moderne kultur smelter sammen. Det er en by, der byder velkommen med åbne arme og giver beboerne en positiv oplevelse af autentisk bulgarsk charme

   Om arbejdet:

   Som en del af Booking.com team’et får du mulighed for at være rejsendes personlige rejserådgiver. Du vil besvare telefonopkald, chatte og besvare e-mails fra kunder, hvor du hjælper dem med at opfylde deres rejseønsker. Med din ekspertise vil du sikre, at kunderne får en skræddersyet og uforglemmelig rejseoplevelse.

   Du vil blive en del af et globalt netværk af dedikerede kolleger, der deler din passion for rejser og kundeservice.

    

   Vi tilbyder dig:

   • Betalt hotel i de første 14 dage
   • 490 BGN tilbagebetalt for flybilletten efter du har været 6 måneder hos firmaet
   • En moderne arbejdsplads med gode personalefaciliteter
   • Et bredt udvalgt af firmaarrangementer
   • Månedlig transport bonus på 50 BGN
   • Forsikring

   Du vil skulle arbejde mandag til fredag fra 10-19.

   Der er mulighed for at opnå en månedlig bonus, hvis du opnår de mål, som firmaet sætter for dig.

    

   Det er let at få mere information ved at udfylde nedenstående formular. 

   Så bliver du kontaktet at Job Squad, der står for udvælgelsen af ansøgerne:

   [kontakt-form-b2b]

   Hvad forventer vi af dig?

   • At du er mindst 18 år gammel
   • Er flydende i dansk (tale og skrift) og har gode engelskkundskaber.
   • At du har grundlæggende computerfærdigheder
   • At du har serviceorienteret og professionel
   • At du har et ønske om at arbejde i mindst 6 måneder

   Ansøg i dag, og vær med til at skabe uforglemmelige rejseoplevelser for kunderne!

   Read more
  • Scandimate

   8. Apr

   Scandimate hjælper dig til få dit livs oplevelse - hvis du er klar til at arbejde og tage fat på de vildeste byggepladser i Sydney.

    

   Jobbet

    

   Dine arbejdsopgaver varierer meget og kan være alt fra:

   • Oprydning
   • Modtagelse af materialer og
   • Generelt blot hjælpe håndværkerne med deres arbejde

   For at få succes, så er det vigtigt, at du er vant til at lave fysisk arbejde. Måske har du hjulpet din onkel med at bygge en garage. Måske bor du på landet, og er vant til at hjælpe til. Der kan være mange gode grunde, men skriv venligst i din ansøgning: Hvilket fysisk arbejde du er vant til?

   Med jobbet down under kan du:

   • Finde ud af, om en håndværksuddannelse lige er noget for dig, når du vender retur til Danmark. Vil du eksempelvis være håndværker, er dette job perfekt for dig

   Løn og dine rejseomkostninger mv.

    

   Din løn starter på omkring 17.000 dkr udbetalt efter skat/måneden, og når du har fri, kan du nyde livet Down Under! Brug jobbet til at finansiere en ”lang ferie” og læg penge til side, så du kan rejse Australien, New Zealand eller Asien tynd efter 3-6 måneder med arbejde i Sydney! 

   Din investering er 39.995 kr og inkluderer alt som du har brug for, for at få en god start i udlandet!

    

   Vi hjælper dig:

    

   ScandiMate ApS har siden 2019 sendt danske håndværkere til Australien, hvor ScandiMate klarer alt bøvlet såsom;

   • Visum
   • Job
   • Bolig
   • Skat
   • Bank
   • Fly
   • Forsikringer
   • osv.

   så du blot skal vælge, hvor du gerne vil hen, og hvornår du gerne vil afsted!

    

   Vil du gerne vide mere?

    

   Du kan læse mere på vores website (klik blot på den grønne ansøgningsknap nedenfor).

   Eller udfylde denne formular, så hører du fra Scandimate asap.: 

   [kontakt-form-b2b]

    

   Om Scandimate:

    

   Scandimate er kendt fra blandt andet Løvens Hule, og har derfor blandt andet Jesper Buch, Morten Larsen og Jacob Risgaard som investorer.

   Tjek gerne vores Instagram: @scandimate_aps

   Read more
  • Spies

   26. Mar

   Udlandet, Hele Danmark

   Drømmer du om et job i udlandet?

   Brænder du for at arbejde med mennesker?

   Og har du lyst til at give rejsebranchens bedste serviceoplevelse?

    

   Så er det måske dig, vi står og mangler – lige nu søger vi nemlig nye stjerner til sommeren 2024.

    

   Til sommersæsonen 2024 søger vi:

   • Guide
   • Børne- og ungdomsguide
   • Holdinstruktører

   Vi tilbyder

   • Et spændende og udviklende arbejdsmiljø i udlandet
   • To fridage per uge, hvor du har mulighed for at opleve det rejsemål du arbejder på
   • Du kommer til at indgå i et team med fantastiske nordiske kollegaer
   • Mange udviklingsmuligheder internt og værdifuld erfaring

   Arbejde hos os

   Er du nysgerrig efter at se hvordan livet ser ud for vores udlandspersonale? Du kan få et indblik, ved at gå ind på vores hashtags #workatspies og #workatsunwing på Instagram og TikTok.    Besøg vores karriere side for at læse mere om vores stillinger i udlandet.

   Det gør du ved at klikke på den grønne ansøgningsknap, som du ser nedenfor.

    

   Hvem søger vi? 

   Vi leder efter dig, der er fleksibel, betænksom og serviceminded, så du kan give vores gæster de bedste ferieuger på året. Du er en naturlig glædesspreder og deler gerne dine erfaringer og kompetencer med andre og er åben for forandring og nytænkning.

   Og så er du villig til at forlade familie og venner for et længere udenlandsophold.

   Vi søger dig der ser dette job som en karrieremulighed, og som ønsker at udvikle sig inden om branchen og virksomheden.

   Har du viljen og drivet til at gå hele vejen? Så er vi den rigtige arbejdsgiver for dig.

   Vi glæder os til at modtage din ansøgning! 

   Read more
  • Loggershut

   29. Feb

   Do you pay a lot of attention to your Twitch streaming? Do you ensure that your videos are always on point? Do you have many followers? Then this is the way to make extra money! Sign up quickly and become one of the successful Twitch streamers at Loggershut.gg

   Job Description

   As an Twitch streamer at Loggershut you are visible to companies that want to make their products / services known through you. Sound good? Yes? Then the cooperation between you and the company can start.

   What we offer:

   It is very easy to become an influencer by streaming and it has many advantages:

   • Registering as a Twitch streamer is free of charge
   • You can decide for yourself which services / products you advertise
   • You can always delete your account
   • You are easy to find for companies
   • Registration is done within 5 minutes

   We ask:

   • A suitable social media profile
   • Suitable amount of followers
   • Your registration at Loggershut.gg

   How do I register myself?

   Click on the ''apply now'' button. You will then be redirected to the Loggershut.gg registration page. To register, we ask non-sensitive information and links to your social media account (s) that apply.

   Once you are registered as an influencer on Loggershut.gg, we check your social media profiles. 

   If you have a suitable profile, this is of course accepted and companies can contact you so that you can advertise the products / services of the company, and thus earn money!

   Go for your next Twitch sponsorship now.

   Read more

   Job i Esbjerg

   When you apply for a job in Esbjerg, there are many opportunities as Esbjerg is Denmark's 5th largest city. There are many jobs to apply for, for example in:

   • Esbjerg municipality
   • Esbjerg Airport
   • Esbjerg harbour

   You can therefore apply for jobs in the following areas:

   • 6700 Esbjerg - which is the same as Esbjerg C
   • 6705 Esbjerg Ø - including Kvaglund
   • 6710 Esbjerg V - here is, among other places, Hjerting
   • 6715 Esbjerg N - where Esbjerg Storcenter is located

   Jobs in Esbjerg over 18

   If you are over 18 and would like a job in Esbjerg, you can search for jobs via the job portal Findjobhub.com

   Here you will also find work for your sabbatical year.

   A job in your sabbatical year does not have to be a full time job. It may well be a combination of different part time jobs.

   When you turn 18, you can be a waiter and serve alcohol. You can also be a driver if you have a driver's licence. Finally, as an 18-year-old, you can to work at night.

   Job in Esbjerg, unskilled

   You can also apply for a job as an unskilled worker in Esbjerg via Findjobhub.com, which is one of Denmark's largest job portals.

   As an unskilled person, you will not necessarily get the same salary as a skilled person.  That can be changed though if you choose to take an adult education course at one of the schools in Esbjerg.

   For example, you can become an adult apprentice as a:

   • Gardener
   • Mechanic
   • Painter
   • Medical Secretary
   loading