Private account

Do you already have an account? Login now

Prices

Days 30
Prices from 1.495 DKK

Prices is excluding VAT

Fill in

Do you already have an account? Login now

Reset your password below

Back to login
loading

Sort

Zipcode/City

Sort by

By industry

Vacancies

  • Snowminds

   22. Sep

   BLIV SKIINSTRUKTØR MED SNOWMINDS

    

   Du kan blive skiinstruktør eller snowboardinstruktør i:

    

    

    

   Har du nogensinde drømt om at lave om på din hverdag, bytte kontorstolen ud med et par ski, og kontorudsigten med bjerge? Ønsker du at dykke dybere ind i en verden af ski, sne og sjov? Har du en passion for sport og et ønske om at dele din entusiasme med andre? Hvis svaret er ja, så er muligheden for at bliv skiinstruktør med Snowminds lige det du søger!

   I det følgende vil vi udforske, hvad det indebærer at bliv skiinstruktør, hvilke muligheder det åbner op for, og hvordan Snowminds kan hjælpe dig på vejen til dit vinter-eventyr.

   HVAD INDEBÆRER DET AT BLIVE SKIINSTRUKTØR?

   Vi arrangerer hele din oplevelse og sørger for at guide dig fra A til Z, så du får den sæson som skiinstruktør du drømmer om. At blive skiinstruktør handler ikke kun om at mestre pisterne. Det handler også om at være tålmodig, kunne lære fra sig og være en hjælp for andre, uanset deres alder eller start-niveau. Skiinstruktører skaber magiske øjeblikke, transformerer frygt til selvtillid og bidrager til uforglemmelige oplevelser i sneen.

   HVOR DYGTIG SKAL MAN VÆRE FOR AT BLIVE SKIINSTRUKTØR?

   Hos Snowminds er der deltagere, der har stået i alt fra 2 til 20+ år. Grundlæggende er det svært at sige præcist, hvor højt niveauet skal være. Såfremt du har stået i f.eks. 3 uger, anbefales det, at du vælger et af vores længere kurser, så du kan få optimal træning inden uddannelsen.

   Snowminds har en utrolig høj beståelsesprocent (mere end 90% af kursisterne består deres kursus, afhængigt af kursus). Består man ikke, kan det både skyldes skiniveau, sprogniveau eller at man bare rammer en dårlig dag. Hvilket kan ske for alle :).

   Hos Snowminds anbefales det, at du uanset skiniveau, tager så langt et kursus som muligt, for at få det optimale ud af dit sabbatår og flytte dit skiniveau til til højder du ikke troede var muligt!

   Derudover er det også muligt at vælge et af de specialdesignede ski og snowboard camps, som er udformet til at optimere dine færdigheder uanset niveau. Disse camps kan man passende tage inden sit Snowminds kursus, for at være helt klar.

   Vil du gerne, at Snowminds kontakter dig, så du kan få mere information, så udfyld denne formular:

   [kontakt-form-b2b]

   HVAD INDEBÆRER UDDANNELSEN SOM SKIINSTRUKTØR?

   Uddannelsen hos Snowminds indebærer alt hvad der skal til, for at du kan være klar til at arbejde en hel sæson som skiinstruktør. Uddannelsen indebærer fra 19.995 kr.:

   • Inden din sæson vil du modtage specielt udviklet Snowminds forberedelsesmateriale, med al vigtig information om hele oplevelsen og gode råd og tips.
   • Undervisning og træning på pisterne i ugerne op til eksamen. Her vil I blive delt op i grupper, der svarer til samme skiniveau, så alle kan være med. Her øves der på diverse teknikker, der kræves af dig, samt du skal undervise i, efter endt uddannelse. Dette vil vores meget dygtige skiinstruktører lede dig trygt igennem, så du kan få en flyvende start på sæsonen!
   • Der vil under træningen også være inkluderet videotræning. Du kan gennemgå din teknik helt ned til mindste detalje og få gode råd og vejledning, til hvordan du videre skal arbejde med dit skiløb.
   • Sproget er også en meget vigtig del af uddannelsen. Specielt gældende ved Østrig og Spanien, hvor det forventes, at man på destinationen kan undervise på deres sprog. Derfor vil der også blive lagt vægt på dette under kurset, hvor der øves i at tale sproget og kunne de rigtige ski-relaterede gloser.
   • Der vil være en masse teambuilding og fællesskabs aktiviteter i løbet af ugerne, så du rigtig kan lære dine nye kollegaer at kende.

   Under uddannelsen vil der yderligere være inkluderet:

   • En vintersæson som skilærer med level 1 uddannelse.
   • Arrangeret bolig, liftkort og lønnet ansættelse på en lokal skiskole.

    

   Read more
  • Utopia

   30. Sep

   Udlandet, Hele Danmark

   Arbejd som guide i hele verdenen med jobgaranti fra Utopia Guideschool!

   Hvilken type guide kan du arbejde som?

   • Charterguide
   • Skiguide
   • Animations- og aktivitetsguide
   • Ungdomsguide
   • Børneguide
   • Sport- og fitnessguide

   Hvor kan du arbejde som guide?

   Hele verdenen, hvor rejseselskaberne sender gæster hen:

   • Alperne
   • Grækenland og de græske øer
   • Thailand
   • Portugal
   • Kap Verde
   • Malta
   • Spanien og de spanske øer
   • Tyrkiet
   • Caribien
   • Italien

   Og mange flere steder!

   Drømmer du også om at tage et job i udlandet, hvor du hver morgen glæder dig til dagen? Hvor du tager hånd om ferieglade gæster og løser problemer på destinationen. Du lever dit liv i syden, hvor gæster selv betaler en formue for at besøge – og det bliver dit hjem. Du får hele verdenen som din arbejdsplads.

   Læs meget mere om en guideuddannelse hos Utopia: Her >>

   Søg legat

   Guideuddannelsen foregår på Mallorca, Spanien eller i Val Thorens, Frankrig og der er en egenbetaling på ca. 22.000 kr. Men du kan søge et legat, der kan dække dele af din guideuddannelse. Der uddeles legater 4 gange årligt på 12.500 kr., 5000 kr. og 2000 kr.

   Det tager kun 2 min.

   Hvad er arbejdsopgaverne som guide?

   Som guide er du rejseselskabets repræsentant på gæsternes ferie. Du følger gæsterne fra A til B og er der under hele deres ferie. Dig og dit team af guider henter gæsterne i lufthavnen, kører transfer, holder velkomstmøder og får gæsterne i gang med ferien. I løbet af ugen laver du hotelbesøg, kører udflugter, er med gæsterne på f.eks. bådtur og holder aftenarrangementer. Som skiguide kører du pistevisning og holder skipicnic i sneen.

   Det er et job, hvor hver dag er ny, hvor der er mange bolde i luften og hvor dagene kan være lange – men det bliver også de bedste i dit liv.

   Jobgaranti efter din guideuddannelse

   Utopia Guideschools jobgaranti er en grundsten for uddannelsen. Det er din garanti for, at du efter endt uddannelse får et job som guide blandt rejsebranchens rejseselskaber, som i slutningen af guideuddannelsen kommer til guideskolen for at rekruttere guider til deres teams og kommende sæson. Vi har 100% ansættelsesprocent hos Utopia Guideschool.

   Hvad indebærer uddannelsen hos Utopia Guideschool?

   Utopia Guideschool er en 5 uger lang og intensiv guideuddannelse, som gør dig i stand til at gøre karriere og arbejde for et rejseselskab i udlandet med alle de nødvendige kompetencer.

   De første 4 uger er grundforløbet og derefter vælges som tillæg til guideskolen et gratis specialmodul indenfor enten sport- og fitnessguiden, ungdomsguiden, børneguiden eller ledelse.

   De sidste dage på skolen er dedikeret til rekruttering og jobsamtaler.

   Du vil blive undervist i både teori og praksis i en lang række forskellige fag, der sikrer, at du efterfølgende er klar til rejsebranchen.

   Utopia Guideschool er ikke kun en professionel og fantastisk guideuddannelse. Det er også personlig udvikling, venskaber for livet, et kæmpe CV boost, kompetencer og minder for livet. Du lærer om kropssprog, at snakke foran større forsamlinger og slippe nervøsiteten. Du vil prøve det hele på egen krop og prøve helt nye grænser af.

   Read more
  • Job Squad

   30. Sep

   Kundeservicemedarbejder søges til Zalandos kundeservice på Kreta!

   Trænger du til nye oplevelser? Drømmer du om at bade i et lunt hav og nyde uendelige solnedgange? Her har du muligheden for at arbejde i lækre, solrige omgivelser!

   Kreta er en drømmedestination for mange - og med god grund. Øen byder på fine strande, uendelige mængder tzatziki og moussaka, en sød befolkning og selvfølgelig masser af aktiviteter og seværdigheder. 

   Om arbejdet:

   Du vil beskæftige dig med kundesupport bestående af indgående telefonopkald, e-mails og chats. Her skal du assistere til løsninger af mulige kundeproblemer: det kan spænde vidt og gælde alt fra udfordringer med ordrer, leveringer, betalinger, reklamationer o.lign. Det vigtigste er at du kan gøre det på en hurtig, engageret og lærerig måde, så kundens problemer løses enkelt og ukompliceret.  

   Vi tilbyder dig:

   • Betalt fly til Kreta, Chania
   • Betalt indkvartering i hele ansættelsesperioden 
   • 14 månedslønninger om året (2 bonuslønninger)
   • Bonus- og kommissionsmuligheder udover grundlønnen
   • Nordisk ledelse
   • Personlig udvikling og udviklingsmuligheder inden for virksomheden
   • Personaleaktiviteter, arrangementer og et fantastisk aktivitetsrum med fitnesscenter, bordtennisbord og TV

   En arbejdstid på 8 timer pr. dag. Disse placeres mandag til fredag i tidsrummet mellem kl. 08.00-20.00. I weekenderne placeres arbejdstiden mellem kl. 11:00-19:00.

   Du kommer til at arbejde med opstillede mål, hvor du blandt andet bliver vurderet på taletid og kundetilfredshed.

    

   Det er let at få mere information ved at udfylde nedenstående formular. 

   Så bliver du kontaktet at Job Squad, der står for udvælgelsen af ansøgerne:

   [kontakt-form-b2b]

    Vi leder efter dig som:

   • Er mindst 18 år gammel
   • Er flydende i dansk (tale og skrift) og har gode engelskkundskaber.
   • Har grundlæggende computerfærdigheder
   • Er serviceorienteret, professionel og grundig - men også ansvarlig, målrettet, god til at håndtere stress og en problemløser
   • Er fleksibel, tilgængelig og klar til at arbejde her i mindst 12 måneder

   Vil du realisere din drøm om at bo og arbejde i udlandet - benyt lejligheden og indsend din ansøgning i dag.

   Du ansøger jobbet ved at klikke på den grønne knap nedenfor.

   Read more
  • Scandimate

   30. Sep

   Nu kan Scandimate hjælpe ufaglærte afsted, der vil give en hånd med på de vildeste byggepladser i Sydney.

   Jobbet

   Dine arbejdsopgaver varierer meget og kan være alt fra:

   • Oprydning
   • Modtagelse af materialer og
   • Generelt blot hjælpe håndværkerne med deres arbejde

   Du behøver som sådan ikke være god med hænderne, men blot have en masse gåpåmod.

   Der er tilmed mulighed for at udvikle dig og lære en masse håndværk undervejs - og måske via denne vej at finde ud af, om en håndværksuddannelse lige er noget for dig, når du vender retur til Danmark.

   Løn og dine rejseomkostninger mv.

   Din løn starter på omkring 17.000 dkr udbetalt efter skat/måneden, og når du har fri, kan du nyde livet Down Under! Brug jobbet til at finansiere en ”lang ferie” og læg penge til side, så du kan rejse Australien, New Zealand eller Asien tynd efter 3-6 måneder med arbejde i Sydney! 

   Din investering er 39.995kr og inkluderer alt som du har brug for, for at få en god start i udlandet!

   Vi hjælper dig:

   ScandiMate ApS har siden 2019 sendt danske håndværkere til Australien, hvor ScandiMate klarer alt bøvlet såsom;

   • Visum
   • Job
   • Bolig
   • Skat
   • Bank
   • Fly
   • Forsikringer
   • osv.

   så du blot skal vælge, hvor du gerne vil hen, og hvornår du gerne vil afsted!

   Læs mere på vores website ved at klikke på den grønne ansøgningsknap nedenfor.

   Om Scandimate:

   Scandimate er kendt fra blandt andet Løvens Hule, og har derfor blandt andet Jesper Buch, Morten Larsen og Jacob Risgaard som investorer.

   Tjek gerne vores Instagram: @scandimate_aps

   Read more
  • Job Squad

   30. Sep

   Bliv en del af vores passionerede kundeserviceteam hos Booking.com i Sofia, Bulgarien! Betalt relocation

   Drømmer du om nye udfordringer? Nu har du chancen for at prøve kræfter af med et job i udlandet ved at søge denne super spændende stilling! 

   Sofia, som er hovedstaden i Bulgarien, er en fortryllende by, der kombinerer historie, kultur og modernitet på en enestående måde. Dens charme ligger i det spændende mix af gamle bygninger, smukke parker og pulserende byliv. Sofia er kendt for sine åbne grønne områder, der tilbyder en dejlig flugt fra byens travle rytme.

   Alt i alt byder Sofia på en unik livsstil, hvor historie, natur og moderne kultur smelter sammen. Det er en by, der byder velkommen med åbne arme og giver beboerne en positiv oplevelse af autentisk bulgarsk charme

   Om arbejdet:

   Som en del af Booking.com team’et får du mulighed for at være rejsendes personlige rejserådgiver. Du vil besvare telefonopkald, chatte og besvare e-mails fra kunder, hvor du hjælper dem med at opfylde deres rejseønsker. Med din ekspertise vil du sikre, at kunderne får en skræddersyet og uforglemmelig rejseoplevelse.

   Du vil blive en del af et globalt netværk af dedikerede kolleger, der deler din passion for rejser og kundeservice.

    

   Vi tilbyder dig:

   • Betalt hotel i de første 14 dage
   • 490 BGN tilbagebetalt for flybilletten efter du har været 6 måneder hos firmaet
   • En moderne arbejdsplads med gode personalefaciliteter
   • Et bredt udvalgt af firmaarrangementer
   • Månedlig transport bonus på 50 BGN
   • Forsikring

   Du vil skulle arbejde mandag til fredag fra 10-19.

   Der er mulighed for at opnå en månedlig bonus, hvis du opnår de mål, som firmaet sætter for dig.

    

   Det er let at få mere information ved at udfylde nedenstående formular. 

   Så bliver du kontaktet at Job Squad, der står for udvælgelsen af ansøgerne:

   [kontakt-form-b2b]

   Hvad forventer vi af dig?

   • At du er mindst 18 år gammel
   • Er flydende i dansk (tale og skrift) og har gode engelskkundskaber.
   • At du har grundlæggende computerfærdigheder
   • At du har serviceorienteret og professionel
   • At du har et ønske om at arbejde i mindst 6 måneder

   Ansøg i dag, og vær med til at skabe uforglemmelige rejseoplevelser for kunderne!

   Read more

   Jobs abroad

   When you apply for a job abroad, there are a number of things that you need to be aware of

   • What will your salary be? What is the cost of living where you would like to work?
   • You should also be able to afford leisure time 

   When you go for a job interview, it may be that it takes place online via your device. In this context, make sure you are well prepared so that you both get to know what it is like to work abroad and in particular in the workplace that you want to work in.

   Feel free to ask if it requires a visa or work permit. Within the EU it is quite easy, but if you are going to England, USA, China or Australia, then it can be a more time consuming process.

   It may also be that your future employer can help you find a good place to live.

   Working abroad

   When you work abroad, you get to know a new country and a new culture. Be open to new impressions and new relationships, then you build a good network and can have many good experiences.

   It may also be a good idea to read about your country and the culture you come from. When you meet new people through your job abroad, you will find that there is a natural interest in you and where you come from.

   Jobs abroad for your sabbatical year

   If you use your sabbatical year to work abroad there are good opportunities for you. There can be both part time jobs and full time positions. Many jobs abroad can be found in hospitality but it can also be in customer services or telemarketing.

   When applying for a job abroad for your sabbatical year, try to think about what you value most

   • Spare time
   • Money
   • Experiences

   For some companies offer sigthseeing with the employees - so maybe you can save some money that way. 

   Find work abroad

   You can find a job abroad via Findjobhub.com - but before you get there, make sure you have various diplomas ready from your education. In particular, if you are applying for a visa, it is important that you can prove that you have studied at bachelors or masters level - if you would like to have a longer stay abroad - than a tourist visa allows.

   If you are a craftsman, or you want to work with children or volunteer, then you have good chances of finding a job abroad.

   When you apply for a job abroad, emphasise that you have a great interest in meeting and getting to know new cultures, at the same time as wanting to work, to earn money for your stay abroad.

   So, if are you ready to invest some time in finding a job abroad, you have a great chance of success.

   Vacancies abroad

   There are many vacancies abroad. Many of these positions are for unskilled labour, so anyone can apply for these positions.

   When you apply for vacancies abroad, it may be that the job advertisement is in English or the local language. But that should not stop you from applying for the job. Just remember that your CV must be professional and detailed so that a potential employer can easily see what you are contributing and how you can be contacted.

   Danish speaking jobs abroad

   If you are not a world champion in German, Spanish, French or English, you can still apply for Danish work abroad - because there are many Danish companies who are looking for Danish labour.

   A Danish speaking job abroad is therefore not impossible to find, especially not if you use Findjobhub.com

   loading