Private account

Do you already have an account? Login now

Prices

Days 30
Prices from 1.495 DKK

Prices is excluding VAT

Fill in

Payment types: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Do you already have an account? Login now

Reset your password below

Back to login
loading

Sort

Zipcode/City

By industry

Vacancies

  • Bilka

    7. Jun

    Medarbejder til BilkaToGo

    Vil du være med på teamet bag Bilkas ToGo-platform, hvor vores kunder handler via internettet og henter deres varer i drive-in? Vi søger endnu en frisk kollega, der kan arbejde selvstændigt og struktureret.

    Opgaver
    Teamets opgaver omfatter såvel plukning og pakning af varer som udlevering lige til kundens bil. Som del af teamet, vil det altså være disse opgaver, du udfører. For at du kan give kunderne en god oplevelse, forventer vi, at du har en god detalje- og kvalitetssans og er imødekommende og serviceminded. Jobbet kan være fysisk krævende.

    Teamet
    I BilkaToGo-teamet er det især egenskaber som effektivitet og hurtighed, der tæller. I fællesskab sikrer vi, at kunderne får det maksimale udbytte af BilkaToGo – nemlig en hjælpende hånd i en travl hverdag, hvor der skal jongleres med arbejdstider, institutionslukketider, aftensmad og fritidsinteresser. Vi har et godt og positivt team, hvor der hersker en god stemning. Vi har et godt sammenhold, gode arbejdsbetingelser, og vi sørger naturligvis godt for din oplæring, da tunge løft ikke kan undgås.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

     

    Bilka er et hypermarked i konstant vækst. Vi har en brændende ambition om at være den mest attraktive arbejdsplads i dansk detailhandel. Så grib chancen, realiser dit potentiale og få 8.500 ambitiøse kolleger, der slet ikke kan lade være med at udvikle og forbedre.

    Read more

Fritidsjob

Et fritidsjob er et job, som er under 37 timer pr. uge. Men langt de fleste har et fritidjobs på under 15 timer, hvis de samtidig går i skole eller studerer. Hovedreglen er nemlig, at dit fritidsjob ikke må gå ud over din skolegang. Dertil kommer: Jo yngre du er, jo færre timer må du have. Og du må tidligst får dit første fritidsjob, når du er fyldt 13 år. Dette har man vedtaget i EU, for at undgå børnearbejde.

Har du et sabbatår, kan du sagtens have mere end ét fritidsjob. 

Hvilke fritidsjob kan man søge?

Tjen penge i din fritid: Er du mellem 13-15 år, så er det gennemgående ord: Lettere arbejde. Med lettere arbejde skal forstås, at du ikke overbelaster din krop. Det kan være lettere:

  • Ekspedtion
  • Modtagelse, optælling,sortering, prismærkning og pakning af varer (under 18 år må du løfte op til 12 kg)
  • Rengøring (dog ikke farlige kemikalier - lær advarselssymbolerne at kende)
  • Oprydning på kontor eller et lager (blot du ikke er tæt på farlige maskiner)
  • Kontor- og tastearbejde

Hvordan får jeg et fritidsjob

Når du er på jagt efter et fritidsjob, så er det naturligt at søge efter et fritidsjob i nærheden af din skole, eller hvor du bor, så du ikke skal bruge så meget tid på transport.

Måske går du og tænker på, hvilket fritidsjob tjener man mest på? Men det er ikke nødvendigvis det bedste at fokusere på. Du skal selvfølgelig ikke være underbetalt, men forvent ikke at du bliver millionær via dit fritidsjob. 

Er du under 18 år, må virksomhederne gerne give dig en lavere løn - i forhold til de personer, som er fyldt 18 år. Det er fordi man i EU har valgt, at man gerne må gøre det let for unge at få et job, via en lønmæssig konkurrencefordel. På den måde sikrer vi, at de unge bliver introduceret på arbejdsmarkedet.

Søger du et fritidsjob, efter du er fyldt 18 år, vil din løn typisk være styret af en overenskomst, som din arbejdsgiver har indgået med 3F, HK eller en anden fagforening. Er der ingen overenskomst, er det dig, som 100% står for at forhandle din løn.

Ledige fritidsjob

Ledige fritidsjob finder du på Findjobhub.com

Du kan vælge at søge fritidsjob på forskellige måder:

  • Du søger via forsiden på Findjobhub
  • Du opretter en gratis jobagent via Findjobhub

Har du en jobagent, så indsætter du de postnumre, hvor du søger et fritidsjob. Du markerer også, hvilke typer fritidsjob, som du gerne vil arbejde med - eksempelvis: Café og restaurant - Butik - Kontor.

Du ønskes alt det bedste for din søgning efter fritidsarbejde over 18 år, eller under 18 år.

loading